Премиерът Бойко Борисов бетонира контрола си върху любимото му ловно стопанство Паламара,

...
Премиерът Бойко Борисов бетонира контрола си върху любимото му ловно стопанство Паламара,
Коментари Харесай

Борисов запази контрол за още 5 г. върху любимото си ловно стопанство

Премиерът Бойко Борисов бетонира контрола си върху обичаното му ловно стопанство " Паламара ", което се ръководи от Североизточното държавно дружество в Шумен. Това е станало в последния ден на предходната седмица със заповеди на министъра на земеделието и горите Десислава Танева. С тях двама от членовете на Управителния съвет и оперативното управление на едно от най-големите горски стопанства в страната - СИДП, резервират постовете си за нов 5-годишен мандат, написа уеб сайтът

Председател на УС на горското в Шумен остава някогашният функционер на Движение за права и свободи за Североизточна България Бейзат Яхя. На миналите парламентарни избори неговият наследник Илтер Бейзатов беше на второ място в листата на ГЕРБ за този избирателен регион и завоюва близо 7000 преференции. Неотдавна Яхя се считаше за един от доверените хора на Ахмед Доган в Делиормана и два мандата беше ръководител на общинския съвет в община Венец от Движение за права и свободи. След последните локални избори обаче беше изключен от придвижването, поради близостта си с ГЕРБ.

На поста си като шеф на СИДП за още 5 години остава и Веселин Нинов. През лято на м.г. стана ясно, че шефът на Североизточното държавно предприятие Нинов е с най-голям приход измежду сътрудниците си от шесте държавни горски предприятия. Той е заявил за 2019 година заплата от общо 170 хиляди лева, което прави 14 166 лева месечно, демонстрираха информации от подадените заявления в КПКОНПИ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР